De aanpak bij Osteopathie Kesler

De aanpak bij Osteopathie Kesler

De aanpak bij osteopathie Kesler is zeer specifiek. Voor Sandy draait het niet alleen om de klacht maar staat ook de patiënt als persoon centraal.

Grondige intake

Sandy start met een uitgebreid klinisch onderzoek. Daarnaast spreekt ze ook je medische voorgeschiedenis helemaal met jou door. Ziektes, ongevallen, aandoeningen en operaties, het komt allemaal aan bod. Heb je röntgenfoto’s of ander beeldmateriaal van jouw lichaam of liet je onlangs nog een bloedonderzoek uitvoeren, breng dan de resultaten mee.

Holistische visie

Wie je bent als persoon en hoe je met je lichaam omgaat is cruciaal. Voor je een behandeling start, vormt Sandy zich een zo volledig mogelijk beeld van jouw lichamelijke conditie en levensstijl. Gebruik je medicatie? Hoe ziet jouw voedingspatroon er uit? Doe je aan sport? Heb je een actief of zittend beroep? Op die manier worden relaties en linken tussen de verschillende lichaamsdelen duidelijker en kan de osteopaat makkelijker de oorzaak van je klachten vinden.

Aanpak op maat

Sandy geeft de voorkeur aan een aanpak op maat. Uiteraard kunnen manipulatietechnieken van belang zijn voor je herstel. Maar ze vormen nooit de enige optie. De aanpak van deze osteopaat gaat breder: als dat van toepassing is krijg je advies over je levensstijl, je manier van bewegen of je voedingspatroon.

De behandeling verloopt in de rustgevende en aangename praktijkruimtes, waar de osteopaat alle tijd neemt om samen met jou een aanpak die jou op het lijf geschreven is, uit te werken.